ERZURUM / YAKUTİYE - Güzelova Ortaokulu

Etiket Sonuçları: köy okulu

Mrt

Okulumuz matematik öğretmenleri Fatma KIRKPINAR ve Sedanur  TURHAN tarafından Pi sayısı günü için etkinlikler düzenlenerek Dünya Pi Sayısı Günü için pano hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul müdürümüz Alper ÇAVUŞOĞLU'nun yönetiminde 2. dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Ara

Yakutiye Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen LGS deneme sınavı 8. sınıf öğrencilerine uygulanmıştır.

Ara

Türk Kızılayı Erzurum Afet Müdehale Merkezi Müdürlüğü çalışanlarından; Afet Uzmanı Alper Erman DAŞDAN ve Furkan BOZKURT tarafından 'Afetler ve Korunma Bilinci' eğitimi okulumuz öğrencilerine verilmiştir.

Kas

Okulumuzda coşkuyla kutlanan öğretmenler günü ulusal bir kanalda haber konusu oldu.

Kas

Renkli öğretmenler günü panomuza öğrencilerimizin ilgisi yüksek oldu. Öğretmenlerine sevgilerine dile getirmek isteyen öğrenciler, mesajlarıyla zarfları doldurdu. Panonun oluşturulmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.