Etiket Sonuçları: ortaokul

Mrt

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Yüce Türk milletinin şanlı destanı Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

Okulumuz matematik öğretmenleri Fatma KIRKPINAR ve Sedanur  TURHAN tarafından Pi sayısı günü için etkinlikler düzenlenerek Dünya Pi Sayısı Günü için pano hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

meb_iys_dosyalar/25/21/712537/dosyalar/2024_02/13105237_bursluluk_ek11.pdf  bağlantıda verilen formu doldurarak okul idaresine başvurunuzu bildirebilirsiniz.

13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak olan bursluluk sınavı başruları için detayları https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_01/26095156_YOKBS_BaYvuru_ve_Uygulama_KYlavuzu_2024.pdf sitesinden inceleyebilirsiniz.

Ock

Güzel ve zengin Türkçemizi öğrencilerimize daha iyi tanıtabilmek için Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamında, Türkçe öğretmenimiz Aydın AYDIN tarafımızdan pano hazırlanmıştır.

Kas

LÖSEV'in kuruluşunun 25. yıl dönümünü okulumuzda kutlayarak, öğrencilerimizi Lösemi hastalığı konusunda bilgilendirdik. Başta okul müdür yardımcımız Abubekir KAYA olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anılmış; günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalar, şiirlerle, şarkılarla, zeybek gösterisi ve Cumhuriyet koşusu gerçekleştirilerek kutlanmıştır. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.