Güzelova Ortaokulu

Güzelova Mahallesi Güzelova Ortaokulu Yakutiye/ERZURUM
Vizyon
VİZYONUMUZ Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak. • Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. • Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. • Bizlere inansın,destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. • Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. • Okul ortamında ve her yerde, herkes "kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama" ilkesine uysun.
Misyon
MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, • Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve bu farklılıkları gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, • Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, • Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, • Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, • Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuz öğrencilerine güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vererek onları geleceğe hazırlamaktır.
09.00-15.20
Merkezi Sistem Kalorifer
Toplu taşıma araçları
Erzurum-Artvin Karayolu üzeri (Kuzeydoğu)