ERZURUM / YAKUTİYE - Güzelova Ortaokulu

Kas

LÖSEV'in kuruluşunun 25. yıl dönümünü okulumuzda kutlayarak, öğrencilerimizi Lösemi hastalığı konusunda bilgilendirdik. Başta okul müdür yardımcımız Abubekir KAYA olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Değerler Kulübü tarafından 'Saygı' konulu pano hazırlanmıştır. Öğrencilerimize ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Lale KILINBOZ'a teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde aynı derin üzüntü ve yas içindeyiz. Ne mutlu ki bize dünyada pek çok ülkenin imrendiği, örnek aldığı bir liderin evlatlarıyız. Açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürümeye devam ediyoruz. Şairin de dediği gibi:

' Seni unutmak kabil değil Ata'm, kabil değil!'
Sonsuza kadar kalbimizdesin.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anılmış; günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalar, şiirlerle, şarkılarla, zeybek gösterisi ve Cumhuriyet koşusu gerçekleştirilerek kutlanmıştır. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Dumlu Jandarma Konutanlığı ekipleri tarafından 'suç ve suç teşkil eden konular' hakkında öğrenci velilerine yönelik seminer düzenlenmiştir.

Ekm

Okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrenci velilerimizin katılımıyla okulumuzda veli toplantısı düzenlenmiş; veliler, öğrencilerin akademik başarıları, yeni sınav sistemi ve okul düzeni konusunda bilgilendirilmişlerdir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusu okulumuzun panolarına da yansıdı. Pano tasarımında emeği geçen Yavuz Selim BEYAZTAŞ, Lale KILINBOZ ve Hakan GÜRKULAK hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Yakutiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanları tarafından, okulumuz 8. sınıf öğrencileri LGS süreci hakkında bilgilendirilmişlerdir.

Ekm

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeneni Şeyma HAS  6. sınıf öğrencileri ile ' Güneş ve Ay Tutulmaları' konusunu etkinlikler yaparak pekiştirmiştir.

Ekm

Okulumuz matematik öğretmenlerinden Fatma KIRKPINAR  6. sınıf öğrencileri ile ' Bölünebilme Kuralları' konusunu etkinlikler yaparak pekiştirmiştir.

Eyl

2023 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavını kazanan öğrencimiz Şüheda TELLİ ' yi tebrik ederiz.

Eyl

Öğrencilerimiz sabah okula girmeden ısınma hareketleri yaparak derslere daha enerjik giriyor.

May

''ÇEDES PROJESİ'' kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından kardeş okulumuz Malatya Battalgazi Şehit Metin SELÇUK Ortaokuluna hazırladığımız yardım kolilerini gönderdik.