Ders Programı

Ekm

Tohum Kumbaram Projesinde Yer alan öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte tohum biriktirecekleri kumbaraları hazırladılar..

Eyl

OKulumuzun İngilizce Öğretmeni Tuba EFE'nin katılmış olduğu Tohum Kumbaram( My Seed Pumps) E Twinning Projesi  ile döneme başladık..

Bu projeyle öğrencilerimiz okul ve ev bünyesinde belirlenen bir sahada tohum çimlendirecek, bitki yetiştirecek ve ürün elde edeceklerdir. Öğrencilerimizin doğaya, çevreye, bitkiye olan duyarlılıkları ve farkındalıkları arttırılacaktır. Tohumların özelliği, yetişme şartları ile üretim aşaması anlatılarak yerli tohumun önemi kavratılacaktır. Öğrencilere çevre bilinci kazandırılacak ve çevresel sürdürülebilirlik için girişimde bulunacakları etkinlikler oluşturulacaktır. Projemizde yaparak yaşayarak, araştırma inceleme yoluyla ve sunuş yoluyla öğrenme, önceliğimiz olacaktır.
Bu projeyle öğrencilerimiz; ellerindeki tohumların toprakla buluşmasına şahit olacaklar, kendi emekleriyle yeşeren tohumların mutluluğunu yaşamalarına imkân verilecektir.