Nis

E- Twining projesi kapsamında; Bringing emotions into the classroom projesi düzenlenmiştir. Uygulamalara okulumuz Müdür Yardımcısı Abubekir KAYA rehberlik etmiştir.

Mrt

E- Twining projesi kapsamında; Bringing emotions into the classroom projesi düzenlenmiştir. Uygulamalar okulumuz Müdür Yardımcısı Abubekir KAYA tarafından yapılmıştır.

Mrt

Mart ayının son haftası Türkiye'de Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Yüce Türk milletinin şanlı destanı Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

Okulumuz matematik öğretmenleri Fatma KIRKPINAR ve Sedanur  TURHAN tarafından Pi sayısı günü için etkinlikler düzenlenerek Dünya Pi Sayısı Günü için pano hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü şiirler, ezgiler ve yöresel türküler eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

Şbt

meb_iys_dosyalar/25/21/712537/dosyalar/2024_02/13105237_bursluluk_ek11.pdf  bağlantıda verilen formu doldurarak okul idaresine başvurunuzu bildirebilirsiniz.

13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak olan bursluluk sınavı başruları için detayları https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_01/26095156_YOKBS_BaYvuru_ve_Uygulama_KYlavuzu_2024.pdf sitesinden inceleyebilirsiniz.

Şbt

Okul müdürümüz Alper ÇAVUŞOĞLU'nun yönetiminde 2. dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli olup 10 ilde etkisini gösteren deprem felaketinin seney-i devriyesinde öğretmenler ve öğrenciler olarak saygı duruşunda bulunup depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle andık.